Cinco København

Vesterbrogade 35 st., 1620

Cinco København
stemning

Når du går hen af Vesterbrogade, og træder ind i en vaskeægte storbyjungle. Her hænger der lianer fra loftet og planter kravler på væggene. Restauranten er oplyst af neonlys i flere farver, der giver den perfekte junglevibe. Der er god mulighed for at sidde afskærmet i en af de mange kroge.

Det siger gæsterne

Siden Cinco åbnede i efteråret 2022, har mange madglade aarhusianere besøgt os og været på en smagsrejse gennem Latinamerika. Her er et udpluk af, hvad de synes om oplevelsen.

Henrik Sejer Pedersen
Læs mere
Super lækkert sted. Go stil mht indretning, sydamerikansk vibe, og fantastisk mad, hvor der er kredset for smagen + god betjening 👍
Dennis Au
Læs mere
Super fed oplevelse og lækker mad. De 13 servinger skal nydes med drikkemenuen
Daniel N
Læs mere
Virkelig god oplevelse! Kan klart anbefales. Super atmosfære og spændende retter. Personalet var meget dygtige og opmærksomme på vores behov og allergier. Vi havde bestilt 13-retters menu og følte os virkelig forkælet med god mad. Fantastisk valuta for pengene.
Søren S
Læs mere
Super skønt sted. Lækre lokaler, meget venligt og opmærksomt personale. Lækker mad, dejligt tvist med sydamerikansk inspiration. Er særligt lille spot i Aarhus.
Rene Lauritsen
Læs mere
Smukt lokale, flot serveret og velsmagende mad (man skal kunne lide chili!), meget dejlige drinks og professionelt, venligt personale. Og så endda til rimelige priser. Anbefales varmt.
Jonna H
Læs mere
Fantastisk sydamerikansk restaurant-oplevelse midt i Aarhus. Superlækker menu præsenteret og serveret på den allerbedste måde. Vi kommer helt sikkert snart igen.

CINCO København - LATIN AMERIKANSK SOCIAL DINING

Menuen hos Cinco har masser af power. Med inspiration fra Latinamerika laver vi temperamentsfulde retter, der både skal spises med øjnene og munden. Vi serverer to tasting-menuer med enten 13 eller 10 serveringer. Sådan sørger vi for, at du kommer hele vejen rundt om Sydens farverige køkkener. Glem forresten ikke at gå ombord i vores alsidige tequilakort – det hører sig til.

thank you so much

We will get back to you