Et selskab defineres ved 9 personer og derover.
Alle i selskabet skal vælge samme menu.
2,5 timer >
2,5 timer >
2,5 timer >
Vores selskabsmenuer vil sikre dig og dit selskab en spændende smagsrejse rundt i det latinamerikanske køkken. Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer bliver en del af middagen. I skal derfor ikke vælge mellem de forskellige retter – blot glæde jer til at smage dem alle. Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsoplevelser.
Vores menu kan laves både pescetarisk, vegetarisk og vegansk, ligesom vi tager højde for diverse allergener. Send din forespørgsel med ønsker og antal, så hjælper vi dig.
Skal du og dine gæster have det lidt ekstra lækkert,
kan du tjekke vores opgraderingsmuligheder.
Klik her & se mere
Vi serverer denne menu til og med d. 21. september 2025
Sprøde chips lavet af madbanan, serveret med guacamole kit & en morter ved bordet – Mix din egen guacamole. >
En lille, sprød version af en hard shell taco med fyld af rejer, rødløg & Aji Amarillo. Toppet med grøn mynteolie. >
Tatar af lam på sprød savojkål. Pyntet med mild røget citroncreme, sprøde kartoffelstrimler & tahoonkarse. >
En fyldig brasiliansk rejebisque med kokosmælk, chili-hvidløgsreje & urteolie. Serveres med en sprød quinoa-kiks & silkeblød majscreme. >
Let røget argentinsk empanada fyldt med cremet spinat med ost. Serveres med en mexicansk-inspireret salsa verde & queso fresco. >
Tatar af Yellowfin tun serveret med jalapeño-urtesauce, sprød kataifi, ristet hvidløg, urteolie, friske ringe af skalotteløg & ananas. >
Blød majstortilla fyldt med langtidstilberedt svinenakke i varme krydderier. Serveret med syltede rødløg. Toppet med milde jalapeños, hvidløgsmayo, korianderkarse, puffede svær & frisk lime. >
Peruansk-stil ceviche med frisk hvid fisk i Cincos signatur ”tiger mælk” af passionsfrugt, lime, ingefær & chili. Serveret med urteinfuseret agurk, farverige tomater, urter & chulpe-popcorn. >
Cincos karamelliserede & spicy hotwings med snittet rød chili, koriander, purløg, frysetørret lime & chili. >
Saftig, marineret kylling med paprika, brun farin, hvidløg & chili. Serveres med en kraftig & syrlig appelsinsauce & røget olie. >
Sprøde, friterede kartoffelskræller serveret med en cremet kartoffelmoskompot. Toppet med en røget chipotle- & tomatsalsa. >
Sprøde søde majsribs smurt med aromatisk smør. Toppet med sprøde brødkrummer med modnet ost & spicy chilipulver med frysetørret lime. >
Frisk & syrlig kirsebærsorbet indkapslet i hvid chokolademousse - drysset med frysetørrede bær. Retten er garneret med en sprød tuile lavet af kakao. >
Klostertorvet 9
8000 Aarhus
CVR 32652549
info@cincoaarhus.dk
+45 69 15 68 60
Vi glæder os til at tage imod dig hver dag fra klokken 17.00. Seneste bordbooking er tilgængelig:
Søndag – Torsdag: 21.00
Fredag – Lørdag: 22.00
Vesterbrogade 35, st.
1620 København V
CVR 41606312
info@cincokbh.dk
+45 69 15 68 70
Vi glæder os til at tage imod dig hver dag fra klokken 17.00. Seneste bordbooking er tilgængelig:
Søndag – Onsdag: 21.00
Torsdag – Lørdag: 22.00
Nyhedsbrev
Inspiration, invitationer og tilbud fra os til dig.
We will get back to you