Et selskab defineres ved 9 personer og derover.
Alle i selskabet skal vælge samme menu.
2,5 timer >
2,5 timer >
2,5 timer >
Vores selskabsmenuer vil sikre dig og dit selskab en spændende smagsrejse rundt i det latinamerikanske køkken. Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer bliver en del af middagen. I skal derfor ikke vælge mellem de forskellige retter – blot glæde jer til at smage dem alle. Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsoplevelser.
Vores menu kan laves både pescetarisk, vegetarisk og vegansk, ligesom vi tager højde for diverse allergener. Send din forespørgsel med ønsker og antal, så hjælper vi dig.
Skal du og dine gæster have det lidt ekstra lækkert,
kan du tjekke vores opgraderingsmuligheder.
Klik her & se mere
Sprøde chips lavet af madbanan, serveret med guacamole kit & en morter ved bordet – Mix din egen guacamole. >
Kalvetatar med sennep, olivenolie, salt & sort peber. Pyntet med mild røget mayo & sprøde kartoffelstrimler. >
En ølpaneret grøn padrón fyldt med forskellige oste & chili. Friteret & toppet med hvidløgs-emulsion. 1 ud af 100 kan være rigtig stærk… >
Sopa de pollo Boricua: En cremet kyllingesuppe med æble-&-løgkompot, sprødt kyllingeskind & ancho chiliolie. >
Argentinsk let røget empanada fyldt med cremet majs & queso fresco. Serveres med mexicansk-inspireret salsa verde >
Marineret yellowfin-tun blandet med sød ananas & limesaft. Serveret i en sprød skal med jalapeños-emulsion & røget chipotlecreme. >
Blød majstortilla fyldt med langtidstilberedt svinenakke i varme krydderier. Serveret med syltede rødløg. Toppet med milde jalapeños, hvidløgsmayo, korianderkarse, puffede svær & frisk lime. >
Peruviansk ceviche med fisk i Cinco’s signatur “tiger’s milk” med passionsfrugt, ingefær & chili. Serveret med marineret agurk, farverige tomater, urter & chulpe-popcorn. >
Cincos karamelliserede & spicy hotwings med snittet rød chili, koriander, purløg, frysetørret lime & chili. >
Langtidsstegt & grillet oksekød fra Uruguay med bagt peberpuré, sprød grønkål & aromatisk aztek-smørsauce. >
Sprøde, friterede kartoffelskræller serveret med en cremet kartoffelmoskompot. Toppet med en røget chipotle- & tomatsalsa. >
Tyndtskårne tomater i forskellige farver & størrelser. Serveret med en salsa af mynte, cantaloupe-melon & frisk lime, toppet med queso fresco. >
Chokoladeis serveret med marinerede bær, en let cremet mousse & sprød kakaocrumble. >
Når du kontakter os, behandler vi dine personoplysninger. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.
We will get back to you