Nytår Hos Cinco

Champagne til velkomst - Nytårsmenu à 16 serveringer - 
FRI BAR I 6 TIMER

Program

17.00 – 18.00: Ankomst & Seating
18.00: Middagen påbegyndes
18.00-23.59: Fri bar

GODT NYTÅR!

1395

pr. person
SNACKS
Serveres over to omgange
Østers – jalapeño – Limejuice
Østers med mango, grøn jalapeño og limejuice
Chorizocroqueta – Urter – Hvidløgsmayo
Sprød chorizocroqueta fyldt med friske urter og en mild fermenteret hvidløgsmayo.
Mini-majsarepa – Avocadocreme – gold selection caviar
Mini-majsarepa med avocadocreme og guld-udvalgt kaviar.
Kalvetatar - Grøn salat - Røget mayo
Kalvetatar med sennep, olivenolie, salt og sort peber. Pyntet med en mild røget mayo og sprøde kartoffelstrimler.
Sprøde plantains - Dehydreret tomat - Guacamole
Sprøde chips lavet af plantains, serveret med et guacamole-kit & en morter ved bordet – mix din egen guacamole.
Padron - Modelo-dej - Hvidløg
En ølpaneret grøn padron fyldt med forskellige variationer af ost og chili. Derefter friturestegt og toppet med en hvidløgsemulsion.

1 ud af 100 kan være virkelig stærk…

FORRET
Tun - Ananas - Jalapeño-emulsion
Marineret gulfinnet tun blandet med sød ananas og limesaft. Serveret i en sprød skal med jalapeño-emulsion & røget chipotlecreme.
Empanada - Majs – Salsa Verde
Argentinsk let røget empanada fyldt med cremet sød majs & røget chipotle. Serveres med en mexicansk-inspireret Salsa Verde & Queso fresco.
Kylling - Æbler - Chorizo-olie
Sopa de Pollo Boricua, en cremet kyllingesuppe med chorizo, æbler, løgpuré & chorizo-olie.
Mellemret
Spicy wings - Chilisauce - Korianderkarse
Cinco’s karamelliserede & spicy hot wings med skiver af rød chili, koriander, purløg, frysetørret lime & chili.
Soft Taco – Carnitas – Hvidløg
Blød majs-tortilla fyldt med langtidsstegt svinenakke i varme krydderier. Serveres med syltet rødløg. Toppet med milde jalapeños og hvidløgsmayo, korianderkarse, puffet svær og frisk lime.
Ceviche - Leche de Tigre - Passionsfrugt
Peruviansk ceviche med fisk i Cinco’s signatur “tiger’s milk” med passionsfrugt, ingefær & chili. Serveret med infuseret agurk, farverige tomater, urter & chulpe-popcorn.
Hovedret
Carne Asada - Rød peber - Aztec-smør
Langtidsstegt & grillet oksekød fra Uruguay med bagt rød peberpuré, stegt grønkål og eddike samt en aromatisk aztec-smør sauce.
Tomat - Cantaloupe-melon - Queso fresco
Tyndtskårne tomater i forskellige farver og størrelser. Serveret med en salsa af mynte, Cantaloupe-melon og frisk lime toppet med Queso fresco.
Kartoffelskal – Cremet mos – Røget chili
Sprøde, friterede kartoffelskræller serveret med en cremet kartoffelmos-kompot. Toppet med en røget chipotle- & tomatsalsa.
Dessert
Chokolade - Saltet karamel - Kakao
Chokoladeis serveret med marinerede bær, saltet karamel & sprød kakaocrumble.

DRIKKEVARER

Velkomst
Laurent-Perrier Brut, NV, Champagne, Frankrig

FRI BAR - 6 timer

Rødvin

Terrazas de los Andes, Malbec Reserva, 2022

Mendoza, Argentina
Hvidvin

Bourgogne Aligoté, Domaine Dubois Bernard & Fils, 2023

Bourgogne, Frankrig
Øl

Kronenbourg Lager

Sodavand

Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Sprite & Tuborg Squash

Vand m./u. brus

Cinco København

Hold nytår med os i København på Vesterbrogade 35, st
1620 København V

Cinco Aarhus

Hold nytår med os i Aarhus på Klostertorvet 9,
8000 Aarhus

Nytår ud af huset

DiningSix sørger igen for, at du kommer smagfuldt ind i det nye år. Vi har samlet de bedste smage fra vores restaurantkoncepter og sammensat en overdådig 3-retters nytårsmenu ud af huset.

325

pr. person
Logoer samlet hvid

thank you so much

We will get back to you