Den private jungle

Hos Cincos finder du et eksklusivt udvalg af private og semi-private spisemuligheder for grupper af alle størrelser, hvilket gør Cincos jungle til den perfekte destination for enhver lejlighed, stor som lille – fødselsdage, intime sammenkomster, jubilæer eller firmafester.

AARHUS

Nedre jungle

Når du åbner døren til Cinco træder du ind i vores nedre jungle. Her har du og dit selskab på op til 18 personer mulighed for at sidde ved et langbord: perfekt til selskaber, der ønsker en privat spiseoplevelse, men godt kan lide at være en del af stemningen fra den øvrige restaurant.
Chef’s Table

Tættest på køkkenet finder du vores Chef’s Table, hvor du og dit selskab kan sidde helt privat i ly af mørket. Perfekt til den intime og private middag med gode venner. I kan sidde 6 personer ved Chef’s Table.

Chef’s Table

SELSKABSLOKALE

Øvre jungle

Vores øverste etage rummer mange selskabsmuligheder – her kan vi huse næsten alle gruppestørrelser.

Hele etagen har plads til op til 50 spisende gæster, så ønsker du et privat arrangement med egen bar, indgang og toiletter, så er vores øvre jungle det perfekte valg for dig.

Er I et mindre selskab, så har etagen en naturlig inddeling, der gør det perfekt til selskaber på op til hhv. 30 og 21 personer fordelt rundt på vores hyggelige runde borde og junglelounges.

KØBENHAVN

Øvre jungle

Hos Cinco København har vi mange forskellige muligheder for at tilpasse os dit selskabs størrelse. Vores hyggelige og stemningsfyldte lokaler kan rumme helt op til 140 spisende gæster, men er I et mindre selskab har vi mulighed for at indrette og afskærme restauranten på flere forskellige måder.

På øverste etage kan I sidde op til 100 spisende gæster. Er I et mindre hold, har vi et semi-privat lokale, der passer perfekt til op til 25 personer. Derudover har vi sektioner tilpasset hhv. 14, 22 og 50 personer.

Stuen

1. sal

1. Sal

Selskabslokale

Selskabslokale

Nedre jungle

Hele etagen har plads til op til 40 spisende gæster. Er I et mindre selskab, så har etagen en naturlig inddeling, der gør det perfekt til selskaber på op til hhv. 12 og 24.

thank you so much

We will get back to you