Fra d. 7. november 2025 til og med d. 5. januar 2026 kan du nyde vores populære julemenuer.
Alle menuer indeholder 2,5 timers fri bar – Glædelig jul!
Vores julemenuer skal bestilles forud for dit besøg. Send din forespørgsel nu, og lad os gøre din julefejring uforglemmelig.
Et selskab defineres ved 9 personer og derover.
Alle i selskabet skal vælge samme menu.
Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig.
Kalvetatar med sennep, olivenolie, salt og sort peber. Pyntet med en mild røget mayo og sprøde kartoffelstrimler. >
Sprøde chips lavet af plantains, serveret med et guacamole-kit & en morter ved bordet – mix din egen guacamole. >
En ølpaneret grøn padron fyldt med forskellige variationer af ost og chili. Derefter friturestegt og toppet med en hvidløgsemulsion. 1 ud af 100 kan være virkelig stærk… >
Marineret gulfinnet tun blandet med sød ananas og limesaft. Serveret i en sprød skal med jalapeño-emulsion & røget chipotlecreme. >
Argentinsk let røget empanada fyldt med cremet sød majs & røget chipotle. Serveres med en mexicansk-inspireret Salsa Verde & Queso fresco. >
Sopa de Pollo Boricua, en cremet kyllingesuppe med chorizo, æbler, løgpuré & chorizo-olie. >
Cinco’s karamelliserede & spicy hot wings med skiver af rød chili, koriander, purløg, frysetørret lime & chili. >
Blød majs-tortilla fyldt med langtidsstegt svinenakke i varme krydderier. Serveres med syltet rødløg. Toppet med milde jalapeños og hvidløgsmayo, korianderkarse, puffet svær og frisk lime. >
Peruviansk ceviche med fisk i Cinco’s signatur “tiger’s milk” med passionsfrugt, ingefær & chili. Serveret med infuseret agurk, farverige tomater, urter & chulpe-popcorn. >
Langtidsstegt & grillet oksekød fra Uruguay med bagt rød peberpuré, stegt grønkål og eddike samt en aromatisk aztec-smør sauce. >
Tyndtskårne tomater i forskellige farver og størrelser. Serveret med en salsa af mynte, Cantaloupe-melon og frisk lime toppet med Queso fresco. >
Sprøde, friterede kartoffelskræller serveret med en cremet kartoffelmos-kompot. Toppet med en røget chipotle- & tomatsalsa. >
Chokoladeis serveret med marinerede bær, saltet karamel & sprød kakaocrumble. >
Når du kontakter os, behandler vi dine personoplysninger. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.
We will get back to you
Vesterbrogade 35 st., 1620 København
Klostertorvet 9, 8000 Aarhus